Wereldwonder nummer 2

Voor onze trip naar de Taj Mahal in Agra, kwamen we helaas opnieuw niet onder de ellendige nachtbus uit. Nu echt worst case scenario: helemaal achterin de bus op een slaaprekje in een bus zonder vering. Samengevat: ke-deng. Auw. Nooit meer.Om even uit te puffen van de nachtelijke strubbelingen, gingen we in ons hotel op de rooftop ontbijten, onverwacht met panorama magnifique van de Taj! Dit deed ons spontaan alle spierpijn en blauwe plekken van de afgelopen nacht vergeten. ‘s Middags gingen we de Taj ook daadwerkelijk bezoeken. Foto’s spreken meer dan duizend woorden. Omdat we geen hoekje onbekeken wilden laten, gingen we de volgende dag naar de overkant van de rivier voor de Taj-view vanuit het groene park. Helaas was het te mistig voor mooie shots. Wel kwamen we door de meer ‘local’ wijk van Agra. Hier konden we alsnog de mooie plaatjes schieten van rijen uitgespreide, bont gekleurde, tweedehands sari’s langs de kant van de weg.